Uw droomtuin werkelijkheid laten worden?
Klik om te vergroten

Uw droomtuin werkelijkheid laten worden?

U bent net verhuisd, alle meubels hebben een plekje gekregen en alle verhuisdozen zijn geleegd. Uw nieuwe huis wordt al echt een thuis. Maar dan is de tuin aan de beurt. U wilt ook daar het gevoel van thuiskomen hebben. Een smaakvol terras waar u met uw gezin kunt genieten van de zon en heerlijke maaltijden, een echt verlengstuk van uw huis. Misschien is uw wens wel een prachtig groen gazon met een kleurrijke border barstensvol met uw favoriete bloemen. Wellicht houdt u meer van mooi aangelegde bestrating met hier en daar een plantenbak met bloemen of een struik.

Of misschien woont u al jaren met veel plezier in uw huis en is uw tuin toe aan een grootscheepse opknapbeurt, een ‘tuinrenovatie’. Hoveniersbedrijf Van Noord is in beide gevallen voor u het juiste aanspreekpunt. Wij denken met u mee en luisteren naar al uw tuinwensen. Samen met u maken wij een plan waarin wij uw droomtuin tot werkelijkheid laten komen. Niets is onmogelijk, alles is te realiseren.

Of wij nu voor u aan het werk moeten met een kaal stuk grond of een bestaande tuin, wij stoppen pas met onze werkzaamheden wanneer u tevreden bent met het resultaat.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.